fredag 30 oktober 2015

Senare på förmiddan...

Större bild - Klicka på bilden!


...kom ormvråken och landade på samma plats som tidigare duvhöken gjorde i föregående inlägg...klockan är 10.22 och frosten ligger kvar i gräset...ett par minusgrader och en rolig dag (onsdag) ser det ut att bli...torsdagen är det omvänt...en helv...jättetråkig dag...stendött med hemfärd redan vid tolvtiden...ett par skator på morgonkvisten var det enda men de drog nästan direkt av den anledningen att det KAN ha suttit en duvhök någonstans (?) och spanat av/ bevakat sitt nya område..
Duvhöken rensar rent...respektingivande i sin framtoning, en fullfjädrad jägare och med riktiga dödsklor att krama ihjäl sina offer med.

Idag är det fredag och andra göromål står på schemat...kaffebröd ska levereras nu på förmiddan...sen kojan och uppdatering där...

Och  från det ena till det andra...mitt hjärta slår oregelbundet...det hoppar över slag...igår var det för jäkligt...hela dan höll det på... i natt var det bra...å nu här vid datorn så händer det av och till...vetefan vad det beror på...har haft det av och till en tid...har varit till vårdcentralen för ngn månad sen eller var´e va  men då slog det HUR FINT som helst med inget orytmiskt alls på pappret som kom ut från ekg-maskinen...fanns ingenting som indikerade något fel...MEN fortsätter det så här som nu så får jag väl söka igen...jaja...egentligen hör det väl inte hemma här...det var utanför "programmet" men men...kände bara...liksom...typ...

Nästa vecka går frugan ner en timme till på sin arbetsdag...halvtid...jaja...det får gå det med...  ;-) . nä, skoja ba´ ! ;-)
Det blir nog bra med det...inte minst när det gäller "markservicen"...schhhhh...! ;-)

Nähä...nu handla kaffebröd som sagt...och vidare...

Ha´re gött!

Ses!

Inga kommentarer: